Rólunk

Dino- és Kalandpark Rezi

Családi vállalkozásunk – Dino- és Kalandpark Rezi -, a Keszthelyi-hegység erdővel borított, dombokkal körülvett völgyében, a kék túra útvonal mentén található. Az élet legnagyobb csodáinak alkotó mestere maga a természet. A hely önmaga is a természet egy csodája, hiszen a 4 hegy találkozásánál fekvő Rezi települést nem hiába választottuk helyszínül. Már a bejáratnál elénk tárul a természet kincsestára, mely Keszthelytől és Hévíztől is pár kilométerre található közel a Balatonhoz. Autóval, biciklivel, motorral vagy vonattal és helyi járatú busszal könnyen megközelíthető.

Parkunk visszakalauzolja azokba az időkbe, amikor a Földön még őshüllők éltek, akik nagyságukkal, erejükkel lenyűgözik korunk emberét, különösképp a gyermekeket. Mozgó, lélegző, élethű és nagyságú, hangot adó dinók és különböző játékelemek találhatók parkunkban. Célunk, hogy vendégeink élményekkel gazdagodjanak korhatár nélkül és próbálják meg átlépni saját határaikat.

23.437 m2 területen – a 2014. májusi nyitás óta – számos szórakozási lehetőséget találnak, mint:

A belépőjegy megvásárlásával egész nap korlátlanul használható játékaink: kötélpályák minden korosztálynak (51 + 9 pályaszakasszal), lecsúszó pálya, 2 pályás biliárd foci (lábbiliárd), gyermek mászófal, mini golf pályák (10 pályaszakasz), gyermek boci rodeó, dupla bika rodeó, 2 db homokmarkoló, 2 db happy car (nagy kerekű), 2 db sétáló dino, 2 db guruló dino, kincsmosási lehetőség, 6 asztalos trambulin gumiasztal, 2 db dinogoló, 3 asztalos gumiköteles ugráló, légvár, csónakázó, forgósorompó, játszóterek, kisvasút.

Zsetonos játékaink (250 Ft/zseton): fánk csúszdapálya és a mini vidámpark játékai (8db markológép, 3 db léghoki – különböző méretű asztal, csocsóasztal, 2 db kosárlabda gép, ügyességi játékok, szimulátorok.)

Kávézó és gyorséttermünkben a kávé, tea, üdítők, limonádé, forró krémcsokoládé ital, jégkrém mellett, szezonban vattacukor, fagylaltozási és menükből választható meleg étkezési lehetőség is van.

Játék és ajándék sátrunkban a különböző anyagból, különböző méretű és tudású dinoszaurusz játékok, fosszíliák, geodák, ásványok és abból egyedi, kézzel készült ékszerek, tárgyak, kerámiák mellett, szezonban kincsmosási lehetőség is van.

Szeretettel várjuk családok, csoportok, osztálykirándulók, munkahelyek, cégek – szabadtéri kirándulás, kalandozás, csapatépítő tréning, privát rendezvények (leány-, legénybúcsú, szülinap, fotózás …) – érdeklődését, látogatását.

15 fő feletti létszámtól előzetes bejelentkezést kérünk info@dinoparkrezi.com email címünkön.

Általános információ:

Cím: 8373 Rezi, Ibolya u. 13. (Bejárat: 8373 Rezi, Rákóczi u. felől.)

Nyitva tartás: az év minden napján (ünnepnapokon is)

Április 1-től Október 31-ig:

        Hétfő – Vasárnap 09:00 – 16:30 óráig

November 1-től Március 31-ig:

        Hétfő – Vasárnap 10:00 – 15:00 óráig

Igény szerinti nyitva tartás alkalmanként.

Telefon: +36 83 555-025

E-mail: info@dinoparkrezi.com

Változás jogát fenntartjuk!