Rólunk

Családi vállalkozásunk – Dino- és Kalandpark -, a Keszthelyi-hegység erdővel borított, dombokkal körülvett völgyében, a kék túra útvonal mentén található. Az élet legnagyobb csodáinak alkotó mestere maga a természet. A hely, ahol felállítottuk 23 000 négyzetméteres Parkunkat, önmaga is a természet egy csodája, hiszen a 4 hegy találkozásánál fekvő Rezi települést nem hiába választottuk helyszínül. Már a bejáratnál elénk tárul a természet kincsestára, a Keszthelyi-hegység erdővel borított, dombokkal körülvett völgye, mely közel a Balatonhoz, Keszthelytől 6 km, Hévíztől 3 km. Autóval, biciklivel, motorral vagy vonattal és helyi járatú busszal könnyen megközelíthető.

Parkunk visszakalauzolja azokba az időkbe, amikor a Földön még őshüllők éltek, akik nagyságukkal, erejükkel lenyűgözik korunk emberét, különösképp a gyermekeket. Mozgó, lélegző, élethű és nagyságú, hangot adó dinók és különböző játékelemek találhatók parkunkban. Célunk, hogy vendégeink élményekkel gazdagodjanak korhatár nélkül és próbálják meg átlépni saját határaikat.

Kívánunk minden kedves látogatónknak élményekkel teli napokat.

Kávézónkban a kávé, tea, limonádé, forró krémcsokoládé ital mellett jégkrémezési -nyáron fagylaltozási – és meleg étkezési lehetőség is van.

Szeretettel várjuk családok, csoportok, osztálykirándulók, munkahelyek, cégek – szabadtéri kirándulás, kalandozás, csapatépítő tréning, privát rendezvények (leány-, legénybúcsú, szülinap …) – érdeklődését, látogatását.