• slide_1.png

menu tools

Itt tartózkodik

 

 

 

Hírek

Autista gyermekek voltak ma nálunk vendégségben

  • Betűméret: Nagyobb Kisebb

"Képzeljük el, hogy gyönyörű erdőben, egy fa koronájába épített kunyhóban élünk, és ez a kunyhó az egyedüli hely, ahol nyugalomban, biztonságban érezzük magunkat. Csakhogy az emberek folyton háborgatnak minket. „ Hahó, gyere le onnét! – ordibálják fel nekünk. - Micsoda bolondság egy fa tetején lakni. Na, gyere le szépen.”
Aztán egy szép napon egy asszony jön az erdőnkbe, aki nem kiabál, nem ordibál, nem akar megváltoztatni bennünket, inkább felkapaszkodik hozzánk, a koronaszinti házikónkba, és megmutatja, hogy neki ugyanúgy tetszik, mint nekünk." (KRISTINE BARNETT: A SZIKRA) Ettől kezdve híd kezd el épülni köztük, amely segíti őket eljutni oda, ahová e világban el tudnak jutni. 
Ma autista kis vendégeink voltak Keszthelyről, akik keresik a helyüket világunkban. Ami fontos, hogy ez a mi közös életünk, a tiéd, az enyém, az övé és mindenkié.
Örömmel töltött el bennünket, hogy részesei lehettünk e kis csoport életének s talán sikerült kicsit a megszokott életükből kiragadva, az újdonság erejével erőt adni számukra.

- 2014 1352 megjelenés 0 hozzászólás
0

Hozzászólások